Persoonlijk

Mijn naam is Aukje Weerts, woonachtig in Oploo en ik ben 25 jaar oud. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Specialisaties die ik heb verworven naast die van algemeen fysiotherapeut zijn: wervelkolomrevalidatie en physical rehabilitation trainer.

Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met het IAS en ik heb daar tijdens mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie de cursus wervelkolomrevalidatie gevolgd. De werkwijze en achtergrond achter het PRT principe, wat tijdens verschillende cursussen bij het IAS centraal staat, passen bij mijn persoonlijkheid en spreken mij erg aan. Ik ben daarom de tweejarige opleiding tot physical rehabilitation trainer gaan volgen aan het IAS. Waar mogelijk pas ik dit met veel enthousiasme toe in mijn behandelingen.

Van september 2013 tot november 2015 ben ik werkzaam geweest in het Maasziekenhuis Pantein en daarnaast werk ik sinds december 2013 ook in een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie in Deurne: fysiotherapiepraktijk Joke Mestrom. In het najaar van 2014 kreeg ik de kans om naast mijn deeltijdbanen te gaan starten in de PRT praktijk voor fysiotherapie en revalidatie bij het IAS te Oploo.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. In de buitenlucht met mountainbiken, wandelingen in het bos en hardlopen. Daarnaast doe ik aan krachttraining.